Перегляд за Автор "Кашурін, Олексій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Апарат для розчинення цукру (Патент на корисну модель №149975)(2021) Кашурін, Олексій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Удодов, Сергій Олександрович; Пеший, Валерій АнатолійовичРозроблена принципово нова конструкція апарату для розчинення цукру та отримання цукрового сиропу, як живильного середовища для потреб виробництва безалкогольних ферментованих напоїв, зокрема чайного грибу. A fundamentally new design of the apparatus for dissolving sugar and obtaining sugar syrup, as a nutrient medium for the production of non-alcoholic fermented drinks, in particular kombucha, was developed.Документ Бродильний апарат (патент № 148471 на корисну модель)(2021) Кашурін, Олексій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Удодов, Сергій Олександрович; Пеший, Валерій АнатолійовичРозроблено принципово нову конструкцію апарату для приготування та зброджування сусла, який забезпечить необхідні умови культивування поверхневої аеробної асоціативної культури. A fundamentally new design of a fermentation apparatus for the preparation and fermentation of wort has been developed, which will provide the necessary conditions for the cultivation of a surface aerobic associative culture.Документ Ростковідбійний пристрій (Патент на корисну модель № 1306938)(1987) Хачатрян, Саша Рубенович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Кашурін, Олексій Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Антонян, Гарегим БабкеновичРосткоовідбійний пристрій, що містить корпус, що живить приспособле ня, механізм відбивання паростків, що включає вал з укріпленими на ньому лопащами, патрубок для вивантаження солоду, повідомлений з вентилятором, відмінне тим, що, з метою підвищення продуктивності і збільшення виходу очищеного солоду. Rostkootboynoe device comprising a housing, the supply Adaptations tion, the mechanism beating germs, including shaft with reinforced it lo Pastes, malt discharge pipe for communication with the fan, characterized in that, in order to increase productivity and increase the yield of purified maltДокумент Спосіб виробництва ферментованого напою подовженого терміну зберігання(2023) Кашурін, Олексій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Дулька, Ольга СтепанівнаСпосіб виробництва ферментованого напою подовженого терміну зберігання включає стадії приготування поживного розчину та його зброджування культурою чайного гриба Medusomyces gisevii для одержання збродженої рідини визначених значень вмісту сухих речовин та кислотності, фасування, коркування, доброджування та дозрівання напою у споживчій тарі, який відрізняється тим, що фасування здійснюють при залишковій кількості сухих речовин 2,5...10,5 %, кислотності 2,0...8,0 см3 розчину NaOH конц. 1 моль/дм3 на 100 см3 напою у тару, яка містить іммобілізаційний матеріал, розміщений по висоті напою у співвідношенні його об’єму до об’єму матеріалу як 1 до 1х10-2...1х10-4