Перегляд за Автор "Козявкін, Анатолій Петрович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр ВалерійовичПриведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.Документ Оптимальні умови очищення жовтих цукрів та їх клеровок(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Чагайда, Андрій ОлеговичУ статті представлено результати дослідження щодо встановлення оптимальних умов очищення жовтих цукрів та їх клеровок. The paper presents the research results of the determination of optimal conditions for purification of yellow sugar and melt liquor.Документ Підвищення ефективності кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Чагайда, Андрій ОлеговичОтримано значення технологічних параметрів для кожного температурного інтервалу, що забезпечує перебіг кристалізації цукрози в утфелі останнього продукту за максимально можливої швидкості. The value of process parameters for each temperature range, providing a course of crystallization of sucrose in massecuite of latest product at the highest possible speed has been got.Документ Спосіб підготовки меляси для культивування мікроорганізмів у виробництві амінокислот (Патент на винахід № 10430)(1996) Гулий, Іван Степанович; Штангеєва, Надія Іванівна; Лужков, Олександр Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна; Краєва, Н. К.; Роговєр, В. С.; Козявкін, Анатолій ПетровичСпосіб підготовки меляси для культивування мікроорганізмів у виробництві амінокислот, що включає розбавлення меляси до необхідної концентрації водою, додавання в отриманий розчин хімічного реагенту, нагрівання, перемішування, витримування, відділення осаду, який відрізняється тим, що в якості хімічного реагенту використовують амофос при його масовому співвідношенні з іонами кальцію у вихідній мелясі 0,4-0,8:1,0. Амофос вносять в мелясу, розведену водою до вмісту сухих речовин 61-62%. Амофос використовують у вигляді 25%-ного водного розчину. Після додавання амофосу і відділення осаду мелясу обробляють сірчистим газом до залишкового вмісту в ньому сульфітів 0,05-0,3%.