Перегляд за Автор "Король, Руслан Іванович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні(2022) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.Документ Бобові, як додаткова сировина для виробництва пресервів підвищеної харчової цінності(2023) Король, Руслан Іванович; Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБобові є джерелом вітамінів групи В та фолієвої кислоти, містять значну кількість клітковини, яка допомагає травленню, поліпшує виведення токсичних речовин з організму, і в комбінації з білком надає відчуття ситості. Бобові допомагають виводити надлишки холестерину, а також містять антиоксиданти, які зміцнюють захисні функції організму. В лабораторних умовах було розроблено рецептури рибних пресервів підвищеної харчової цінності з оселедця слабосоленого у вигляді філе-шматочків у томатному соусі з додаванням пюре з квасолі та обсмажених овочів – моркви та цибулі. Legumes are a source of vitamins of group B and folic acid, contain a significant amount of fiber, which helps digestion, improves the removal of toxic substances from the body, and in combination with protein provides a feeling of satiety. Legumes help remove excess cholesterol, and also contain antioxidants that strengthen the body's protective functions. In laboratory conditions, recipes of fish preserves of increased nutritional value were developed from lightly salted herring in the form of fillet pieces in tomato sauce with the addition of mashed beans and fried vegetables - carrots and onions.Документ Використання плодів черемхи при виробництві компотів асорті(2023) Король, Руслан Іванович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичВ лабораторних умовах проводилися дослідження з розроблення рецептур компотів асорті з використанням плодів черемхи. В якості основної сировини використовували плоди вишні, черешні, чорної смородини та чорниці. Отримані компоти асорті відрізнялись високим вмістом біологічно активних речовин, гармонійним смаком та ароматомДокумент Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів(2024) Король, Руслан Іванович; Торопець, Ілля Олександрович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністюДокумент Розширення асортименту консервів за рахунок будівництва плодоовочевого цеху на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2021) Король, Руслан ІвановичДокумент Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності(2023) Король, Руслан Іванович