Перегляд за Автор "Кравчук, Наталья Николаевна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Использование льняного муки для повышения пищевой ценности соусов(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Гладчук, Ольга МихайловнаУстановлено повышение пищевой и биологической ценности соусов с введением в их состав льняного муки. The increase of the food and biological value of sauces with the introduction into their composition of flax flour is established.Документ Исследование стабилизации качества кулинарных жиров при фритюрном жареньи мучных изделий,обогащенных соевой мукой(1982) Кравчук, Наталья Николаевна; Грищенко, И. Н.Проведенные исследования влияния добавок соевой муки в рецептурах изделий жареных во фритюре на качество фритюрных жиров. Was made a research for influence of soya flour on recipe of fried in friture on quality ftiture fat.Документ Определение влияния соевой муки в панировочных смесях для жарки изделий на температуру фритюрного жира(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Шинкарук, МарияПроведены исследования по совершенствованию технологии изделий, жареных во фритюре. The researches on perfection of the technology of products deep-fried are carried out.Документ Технічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначення(2014) Кравчук, Наталья Николаевна; Савченко, Валентин ВалентиновичНайбільш раціональний підхід при плануванні бюджету на конференц- обладнання для залу - складання профілю заходів, які, найімовірніше, там будуть проводитися. На вибірку конференц-послуг впливають: цільова аудиторія, розмір залів і їх кількість, розташування готелю, обсяг номерного фонду, наявність ресторану. The most rational approach to budget planning for the conference equipment room - profiling measures that are likely to be there carried out. In the sample of conference services affect: the target audience size halls and their number, the location of the hotel, the volume number of rooms, availability restaurant.