Перегляд за Автор "Красуля, Марія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Натуральні ароматизатори для напоїв з молочної сироватки(2011) Красуля, Олена Олександрівна; Красуля, Марія Олександрівна; Грек, Олена ВікторівнаПроведені наукові дослідження показали, що для отримання напоїв на основі молочної сироватки з рослинними інгредієнтами з якісними органолептичними і фізико-хімічними показниками, доцільно вносити вище вказані натуральні ароматизатори наступного асортименту: кріп – елітний аромат, пряний лимон, лимона фантазія в кількості 0,015…0,03 % від маси готового продукту. Past research has shown that for beverages based on whey with herbal ingredients of high quality organoleptic and physico-chemical parameters, it is advisable to make the above mentioned natural flavors following range: dill - luxury flavor, spicy lemon, lemon imagination in an amount of 0.015 ... 0 03% by weight of the finished product.Документ Регулювання ефективної в´язкості сироваткових напоїв з харчовими волокнами(2012) Красуля, Олена Олександрівна; Красуля, Марія ОлександрівнаДосліджено вплив різних видів харчових добавок на зміну ефективної в’язкості сироваткових напоїв при будь-яких температурах та виявлено, що найкраще зв’язують і утримують вологу апельсинові харчові волокна завдяки своїм гідрофільним властивостям та відкритій і розширеній структурі ланки. Хоча при виробництві сироваткових напоїв підвищеної в’язкості інші досліджувані нами рослинні інгредієнти теж забезпечують необхідні реологічні показники і запобігають утворенню осаду. The influence of different types of food additives to change the effective viscosity of whey drink at all temperatures and found that the best bind and retain moisture orange fiber due to its hydrophilic properties and open and enlarged the structure level. Although the production of beverages increased serum viscosity others we have studied herbal ingredients also provide the required rheological parameters and prevent the formation of sludgeДокумент Спосіб виробництва напою на основі молочної сироватки (Патент на корисну модель № 63877)(2011) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Красуля, Марія ОлександрівнаТехнічним результатом запропонованого способу виробництва є можливість розширити асортимент напоїв з сироватки, збагачених продуктами лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків. Отримано напої з підвищеною біологічною цінністю, які придатні для дієтичного харчування.