Перегляд за Автор "Кривчун, Олександр Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Екологічно-економічна ефективність переробки вторинної сировини харчової промисловості(2010) Кривчун, Олександр Миколайович; Шеремет, Олег ОлексійовичСтаття розглядає економічний механізм комплексної переробки вторинної сировини з урахуванням екологічних факторів. Необхідність поєднання екологічних, економічних та правових аспектів у вирішенні проблеми ресурсозбереження, що дасть можливість переходу підприємствам харчової промисловості на безвідходну технологію виробництва.Документ Організаційно-економічний механізм ресурсозбереження на підприємствах харчової промисловості(2011) Шеремет, Олег Олексійович; Кривчун, Олександр МиколайовичРозглянуто проблема розвитку підприємств харчової промисловості і, зокрема, організації раціонального використання виробничих ресурсів. Проаналізовано основні форми організаційно-економічного механізму ресурсозбереження, процес підготовки й розробки плану заходів ресурсозбереження на підприємстві, фактори раціонального споживання виробничих ресурсів, що визначають причини й умови реалізації резервів ресурсозбереження. It is considered problem of development of enterprises of food industry, in particular, organizations of the rational use of production resources. Basic forms are analysed organizationally economic to the mechanism of resursozberezhennya, process of preparation and development of plan of measures of resursozberezhennya on an enterprise, factors of rational consumption of production resources which determine reasons and terms of realization of backlogs of resursozberezhennya.Документ Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)(2005) Кудирко, Петро Степанович; Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Кривчун, Олександр Миколайович; Чепурний, Валерій Миколайович; Михайлів, Андрій ПетровичCпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами. The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.Документ Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)(2004) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Янчевський, Віктор Казімірович; Іщенко, Петро Юхимович; Кудирко, Петро Степанович; Скічко, Михайло Олександрович; Кривчун, Олександр Миколайович; Демчук, Василь ПетровичCпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.Документ Установка для спиртового зброджування сусла з вуглеводвмісної сировини (Деклараційний патент № 48785)(2001) Кудирко, Петро Степанович; Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Кривчун, Олександр Миколайович; Воропай, Петро ІвановичCпосіб відрізняється тим, що коммунікація відведення газів бродіння з кожного апарата має горизонтальну ділянку із зворотним клапаном післе запорної арматури, а газовий колектор розташовано нижче цієї ділянки. Method differs by the fact that communication is degassing of fermentation of each mashines a horizontal section with a check valve after the stop valves and the gas collector located lower thed site.