Перегляд за Автор "Крикунова, Анастасія Вячеславівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рисового напою у технології цибулевого супу-пюре(2023) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Крикунова, Анастасія ВячеславівнаВ статті наведено результати досліджень щодо удосконалення рецептурного складу та технології приготування цибулевого супу-пюре з додаванням рисового напою для закладів ресторанного господарства. Серед різних зовнішніх факторів, які впливають на організм людини, харчування є одним з найважливіших. Правильно організоване харчування забезпечує нормальний плин процесів росту й розвитку організму, збереження здоров’я і працездатності людини.Документ Сучасні технології супів для закладів ресторанного господарства(2022) Крикунова, Анастасія Вячеславівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено можливості використання вівсяного напою у технології супів-пюре для закладів ресторанного господарства. The possibility of using oat drink in the technology of pureed soups for restaurants was studied.Документ Удосконалення технології супів-пюре для ресторану першого класу(2022) Крикунова, Анастасія ВячеславівнаДокумент Удосконалення технології супів-пюре спеціального призначення з додаванням рослинних напоїв(2024) Крикунова, Анастасія Вячеславівна