Перегляд за Автор "Лихолат, Оксана"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти ресурсозбереження в молочній галузі(2012) Грек, Олена Вікторівна; Лихолат, ОксанаРозглянуто проблеми, що перешкоджають впровадженню ресурсозберігаючих заходів на молокопереробних підприємствах України. Визначено завдання, функції та принципи ресурсозбереження. Обгрунтовано дію технічних, організаційних, соціально-економічних факторів, що сприяють збереженню ресурсів молокопереробного виробництва.Документ Використання добавки Promilk в технології кисломолочних напоїв(2014) Лихолат, Оксана; Грек, Олена ВікторівнаПовне використання сироватки - один з важливих факторів збільшення обсягів виробництва товарної продукції, що містить близько 50% сухих речовин молока. Доцільно вдосконалювати існуючі технології та розробляти нові продукти на основі суміші сироватки та знежиреного молока. Full use of serum - an important factor in increasing the volume of commercial production, which contains about 50% milk solids. It is advisable to improve existing technologies and develop new products based on a mixture of whey and skim milk.Документ Сучасні аспекти харчування населення України(2012) Лихолат, Оксана; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПредставлена статистика споживання продуктів харчування населення України. Проведений моніторинг стану харчування різних верств населення. Наведені дані, які зазначають біологічні компоненти в найпоширеніших продуктах харчування та їх фізіологічну дію. The presented statistics of food consumption in Ukraine. The monitoring of the nutritional status of different population groups. These data indicate that biological components of common foods and their physiological effects