Перегляд за Автор "Логвінський, Руслан Валерійович"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей(2013) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичПроведені досліджування роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння. Установлена залежність температури відпрацьованих газів від продуктивності печі. Величина витрати палива на холостий хід і коефіцієнт холостого ходу печі можуть бути використані в економічних розрахунках, пов'язаних із плануванням роботи печей і підтримки їх у гарячому резерві. Conducted investigation of the oven with recirculation of combustion products. The dependence of temperature exhaust gas from the furnace productivity. The value of fuel at idle and idle factor ovens can be used in economic calculations related to the planning of furnaces and support them in hot standby.Документ Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2(2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор МихайловичНаведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2. The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.Документ Двохетапне випікання хлібобулочних виробів з охолодженням у вакуумно-випарній камері системи Zeovac(2013) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор МихайловичВ роботі представлений один з методів вирішення проблеми трудомісткого і тривалого процесу приготування хліба, а саме «двохетапна» випічка з використанням проміжного вакуумно-випарного охолоджування. The paper present a method of solving the problem laborious and lengthy process of making bread, namely "two-step" baking using the intermediate vacuum evaporative cooling.Документ Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом(2012) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій ЮрійовичОписаний спосіб вакуумно-випарного охолодження хлібобулочних виробів, який ґрунтується на процесі в якому вільна і розподілена в об'ємі продукту волога, випаровуючись, відбирає теплоту. Describes a method vacuum-evaporation cooling bakery products based on the process in which free and distributed in the volume of product moisture evaporates and removes the heat.Документ Дослідження режимів роботи хлібопекарських печей(2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор МихайловичВстановлені залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печей з рециркуляцією продуктів згоряння та визначено найбільш раціональні продуктивності для печей даного типу. Установлены зависимости температуры дымовых газов от производительности печей с рециркуляцией продуктов сгорания и определены наиболее рациональные производительности для печей данного типа. The dependences of flue gas temperatures on the performance of oven with flue gas recirculation and determine the most rational performance for this type of oven.Документ Кавітаційна технологія очищення стічних вод від токсичних речовин(2012) Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Логвінський, Руслан ВалерійовичУ статті наведені результати очищення стічних вод за допомогою гідродинамічної кавітації. Показано, що запропонований спосіб забезпечує кращі показники, ніж традиційні методи. In the article the results of cleaning of sewages are resulted by hydrodynamic cavitation. It is rotined that the offered method provides the best indexes, what traditional methodsДокумент Приготування композицій засобів захисту рослин за допомогою гідродинамічної кавітації(2011) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Логвінський, Руслан ВалерійовичПредставлено результати дослідно-промислового застосування гідродинамічної кавітації для приготування засобів захисту рослин. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. Показаны преимущества предложенного способа в сравнении с традиционным. The results of experimental-industrial use of hydrodynamic cavitation for preparation of plant protection products. Shows the advantages of the proposed method in comparison with the traditional.Документ Приготування композиційних засобів захисту рослин за допомогою гідродинамічної кавітації(2011) Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Логвінський, Руслан ВалерійовичПредставлені результати дослідно-промислового застосування гідродинамічної кавітації для приготування засобів захисту рослин. Показано переваги запропонованого способу у порівнянні з традиційним. The present results of experimental-industrial use of gidrodinamic cavitation for the preparational of plant protection product. The advantages of the proposed method in compresion with the traditional.Документ Спосіб випікання хлібобулочних виробів із дріжджового тіста (Патент на корисну модель № 85603)(2013) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Бабко, Євген МиколайовичСпосіб випікання хлібобулочних виробів із дріжджового тіста включає приготування тіста, його формування, вистоювання, попереднє випікання, швидке охолодження у вакуумній камері, зберігання у холодильній камері та допікання. Тривалість попереднього випікання становить не менше 80 % від загального часу випікання виробів, а їх кінцеве допікання здійснюється при температурі 190…210 °C. A method for baking bakery products of yeast-fermented dough includes making dough, forming thereof, proofing, preliminary baking, prompt cooling in a vacuum chamber, keeping in a cooling chamber and additional baking. The duration of the preliminary baking is at least 80 % of general time of baking products, and final baking thereof is carried out at a temperature of 190…210 °C.Документ Теоретичні розрахунки і практичні вимірювання параметрів теплообміну в конвективних хлібопекарських печах(2012) Логвінський, Руслан Валерійович; Доломакін, Юрій Юрійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Федорів, Віктор МихайловичПодано теоретичні розрахунки і практичні вимірювання параметрів теплообміну в робочій камері конвективних хлібопекарських печей. Визначено характер розподілу швидкостей повітря по висоті пекарної камери. Отримано дані про кінетику перебігу процесів під час випікання.