Перегляд за Автор "Лозинський, Іван Романович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини(2013) Лозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор МирославовичВивчено основні характеристики м’яса диких тварин і доведено можливість їх використання при виробництві продуктів лікувального і лікувально-профілактичного напрямків. It was studied the main characteristics of meat of wild animals and demonstrated the possibility of their use in the production of medical designation.Документ Ковбаса варено-копчена «Карпатська» (Патент на корисну модель № 85604)(2013) Лозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор МирославовичРозроблено варено-копчену ковбасу, що містить свинину напівжирну, кухонну сіль, перець чорний, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що додатково містить м’ясо косулі в кількості 48-54 %. Have been developed a boiled-smoked sausages which containing pork, salt, black pepper, sodium nitrite, which is characterized in that it further comprises a roe deer meat in quantities of 48-54%.Документ Особливості м’яса диких тварин(2013) Лозинський, Іван Романович; Коломієць, Роман Анатолійович; Куцевич, Олександр Юрійович; Страшинський, Ігор МирославовичДоведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів. It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.Документ Перспективи використання м’яса диких тварин(2013) Лозинський, Іван Романович; Страшинський, Ігор МирославовичВизначено перспективи використання м’яса диких тварин для виробництва делікатесних продуктів. Were identified prospects of meat of wild animals for the production of delicious products.