Перегляд за Автор "Максімова, Ірина Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гідрофільні властивості соняшникового насіння(2008) Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Мельник, Оксана Петрівна; Максімова, Ірина МиколаївнаВ статті розглядаються гідрофільні властивості насіння соняшнику та вплив домішок природних глинистих мінералів на його збереження. The article deals with hydrophilic properties of sunflower seeds and the effect of impurities of natural clay minerals on its preservation.Документ Дослідження впливу різних напоїв на процеси проростання і ріст пшениці(2013) Костромін, Юрій Вячеславович; Гребень, Богдан Володимирович; Кочерга, Яна Вікторівна; Максімова, Ірина Миколаївна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Воловик, Людмила СергіївнаДокумент Дослідження фізико-хімічних властивостей меду різного походження(2012) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Воловик, Людмила Сергіївна; Максімова, Ірина Миколаївна; Ковалевська, Н. О.; Янюк, Тетяна ІванівнаДосліджено електропровідність, кислотність, pH, в’язкість, масову частку води і відновлюючих сахарів, діастазне число та органолептичні показники для гречаного, соняшникового, квіткового і акацієвого меду врожаю 2011 року, зібраних у Вінницькій області. Визначено характер процесів структуроутворювання в цих зразках. Отримані результати порівняні з данними національних стандартів України.Документ Здоров’я молоді — багатство держави(2013) Орловська, Євгенія Андріївна; Ніколайчук, Надія Володимирівна; Максімова, Ірина МиколаївнаДокумент Значення води для приготування їжі(2013) Максімова, Ірина Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаУ результаті дослідження виявилось, що в цілому водопровідна вода на підприємствах відповідає прийнятим санітарним нормам, хоча деякі проблеми все таки існують. В більшості зразків (в 7-х з 8-х відібраних) було визначене різне відхилення від стандартного значення загальної твердості води, а в одному зразку було визначено наявність нітратів, що робить воду непридатною для споживання.