Перегляд за Автор "Мащенко, Тетяна Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено спосіб виробництва білково-жирового стабілізатор з ковбасної шкури, що передбачає її промивання та нарізання на шматки, який відрізняється тим, що проводиться витримка у воді та термічна обробка ковбасної шкури з подальшим подрібненням та диспергуванням ковбасної шкурки, з додаванням бульйону або води, свинячого жиру або шпига до маси вареної ковбасної шкури. A method of producing a protein-lipid stabilizer of sausage skins, which involves washing and cutting it into pieces, wherein conducted exposure to water and heat treatment of sausage skins, followed by grinding and dispersing sausage skins, adding broth or water, pork fat or Shpyg to mass cooked sausage skins.Документ Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів(2003) Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Сосіна, Ольга ВолодимирівнаРозроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.Документ Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичОбґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.Документ Новий комбінований продукт на м’ясній основі(2001) Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна ВікторівнаПредставлено технологію комбінованого м'ясопродукту з використанням риби. Submitted technology combined with the use of fish meat.Документ Паштет м’ясний з β-каротином (Деклараційний патент на винахід №59231A)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено паштет м’ясний з β-каротином, що містить м’ясну сировину, печінку яловичу або свинячу бланшовану, соєвий білок, шпиг, цибулю, який відрізняється тим, що додатково містить білково-жировий стабілізатор та розчин β-каротину. A meat pie with β-carotene containing raw meat, liver, beef or pork blanched, soy protein, spy, onions, wherein further comprising a protein-lipid solution stabilizer and β-carotene.Документ Спосіб виробництва паштетних мас (Деклараційний патент на винахід №54294)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено спосіб виробництва паштетних мас, який включає промивання, нарізання на шматки м’ясної сировини, засіл, фаршескладання, фасування та термічну обробку, який відрізняється тим , що на стадії підготовки сировини нарізану колагеновмісну сировину витримують в розчині солей, варять у воді, подрібнюють з додаванням бульйону від варіння до маси сировини та використовують при фаршескладанні паштетної маси з введеням в кількості 20-30% до основної сировини. The method of production pate masses, includes washing, cutting in pieces of raw meat, Ambassador, mincemeat test, packaging and thermal treatment, distinguished by the fact that at the stage of raw materials preparation chopped collagen containing raw materials can withstand in a solution of salt, boil-in-the water, crushed with the addition of broth from cooking to the mass of the raw materials and use the mincemeat test pate mass with imposed in the amount of 20-30% of the basic raw material.Документ Спосіб обробки колагеновмісної сировини (Деклараційний патент на винахід №38973)(2001) Клименко, Михайло Миколайович; Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено спосіб обрубки колагеновмісної сировини, який вередбачає промивання, нарізання на шматки, технологічну витримку у водних розчинах солей, термічну обробку, який відрізняється тим, що після нарізання на шматки кологеновмісну сировину промивають водою і завантажуютьу сольовий розчин з гідромодулем, який містить тирполіфосфат і ацетат натрію та хлорид натрію витримують в розчині, варять у воді і направляють на подальшу технологічне використання. A method stumps collagen containing material that provides washing, slicing into pieces, technological restraint in aqueous solutions of salts, heat treatment, wherein, after cutting into pieces koloheno containing raw washed with water and loaded into the saline solution with hydraulic containing tyrpolifosfat and sodium acetate and sodium chloride maintained in solution, boiled in water and sent for further manufacturing use.Документ Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаДосліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру. We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.Документ Форшмак (Деклараційний патент на винахід №43618)(2001) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено форшмак, що включає м’ясо яловиче, м’ясний бульйон, який відрізняється тим, що до рецептури додатково введені картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят. A forshmak, including beef, broth, which is characterized by the fact that the recipe additionally introduced boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy protein isolate .Документ Форшмак запечений (Деклараційний патент на винахід №54251)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено форшмак запечений, що включає м’ясо яловиче, картопля варена, масло вершкове, сметана, філе оселедця, цибуля ріпчата сира, сир твердий, морква сира, яйця сирі та соєвий ізолят, який відрізняється тим, що додатково введено білковий стабілізатор. A forshmak baked, which includes beef, boiled potatoes, butter, sour cream, herring fillets, raw onions, cheese, carrots, cheese, eggs, cheese and soy isolate, wherein additionally introduced protein stabilizer.