Перегляд за Автор "Межинська-Бруй, Олена Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 22
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Джерела фінансування оборотних активі(2003) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Екологічна проблема виробництва молочної продукції(2014) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаУкраїна є однією з найбільших за територією, чисельністю населення й ресурсним потенціалом країн Європи , яка до 18 ст. була найбагатшою і екологічно благополучною, за останніх два тисячоліття перетворилась в країну з тяжкою екологічною кризою. До цього призвели дуже високий рівень концентрації промисловості і сільськогосподарських комплексів, екологічно необґрунтована діяльність різних структур, так і техногенна аварія на ЧАЕС.Документ Механізм прискорення обігу оборотних коштів(2009) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Оборотні засоби підприємств молочної промисловості(2010) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Оборотні фонди: структура та ефективність використання(2007) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with a training programme on the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Food technology and engineering» and in accordance with the curriculum for the subject «Organization of production at enterprises of food industry», provided by the branch standard of higher education of Ukraine for training of bachelors in the field of knowledge «Economy and entrepreneurship». It describes the theoretical, practical and organizational principles and system of providing of organization of production, taking into account industry specifics of activity of the enterprises of food industry of Ukraine.Документ Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Межинська-Бруй, Олена Юріївна; Новак, Валентина Олексіївна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Полінчик-Ярова, Тетяна Володимирівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Сичевський, Микола Петрович; Скопенко, Наталія Степанівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Ткаченко, Ольга Миколаївна; Федулова, Ірина Валентинівна; Цимбалюк, Людмила Георгіївна; Шекмар, Надія Андріївна; Шматкова, Галина Карпівна; Яцунь, Олександр МихайловичПідручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. The textbook is written in accordance with the curriculum of the subject "The organization of the food industry" that provides an industry standard for higher education in Ukraine Bachelor of field of "Food Technology and Engineering" and in accordance with the curriculum of the course "Organization of production in the food industry "that provides an industry standard for higher education in Ukraine bachelors from the field of" Economics and entrepreneurship ". It laid the theoretical, practical, organizational framework and system of organization of production, taking into account the specifics of the sector of the food industry in Ukraine.Документ Організація виробництва та планування діяльності підприємства(2010) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМетодичні вказівки розроблені з метою засвоєння теоретичних знань з основних питань сучасної організації виробництва та планування діяльності підприємства.Документ Організація виробництва і планування діяльності підприємства(2007) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаВ конспекті розглянуті основні питання організації виробництва та планування діяльності промислового підприємства в сучасних умовах господарювання.Документ Організація матеріально-технічного забезпечення(2012) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМета дисципліни - допомогти студентам оволодіти знаннями та практичними навичками щодо особливостей в забезпеченні підприємства матеріально-технічними ресурсами , звернути увагу на головні проблеми у визначенні потреб підприємства в ресурсах, результати рішення яких багато в чому визначають життєздатність підприємства. The purpose of discipline - to help students acquire knowledge and skills on the specifics of the enterprise to provide material and technical resources, to draw attention to the main problems of the determining the needs of the enterprise resource, the results of decisions that largely determine the viability of the enterprise.Документ Організація матеріально-технічного забезпечення підприємства(2012) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаОсновною метою вивчення курсу „ Організація матеріально-технічного забезпечення підприємства" є надання знань щодо сутності матеріально-технічного забезпечення, методів управління виробничими запасами, нормування матеріальних ресурсів у виробничому процесі, економічного обгрунтування напрямів більш ефективного їх використання. The main purpose of the course "Organization Logistics Company" is to provide knowledge about the nature of logistics, inventory management, standardization of material resources in the manufacturing process feasibility study towards more effective use.Документ Органічна продукція: переваги і недоліки(2014) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаУ статті досліджено переваги і недоліки органічної продукції, яка вважається корисною для людини й безпечною для навколишнього середовища. Визначено зміст поняття «органічна продукція», з'ясовано особливості її впливу на організм людини порівняно з неорганічною. The article discusses advantages and disadvantages of organic products. These products are considered useful for people and safe for the environment, due to the fact that pesticides, chemical fertilizers and genetically modified products are not used in their manufacturing process. The essense of organic food products has been defined, as well as their influence on a human organism compared to inorganic ones.Документ Основи менеджменту(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Литвинюк, Ольга Петрівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМета методичної розробки – допомогти студентам в науково обґрунтованому і практично змістовному написанні курсової роботи. The purpose of methodological development - to help students in science-based and practically meaningful writing a term paper.Документ Переосмислення ролі системи освіти(2015) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаПриродна цікавість людини може бути двигуном успіху в житті, і вона закликає до цілісної перебудови усієї системи освіти, а не лише до часткових змін. Будь-яка система, чи то біологічна чи політична, складається зі взаємопов'язаних наборів підсистем. Зміна тільки однієї або двох частин системи може бути корисною, чи шкідливою, чи без помітного ефекту, залежно від того, як зміна взаємодіє з іншими аспектами системи. The natural curiosity of man can be the engine of success in life, and it calls for a holistic restructuring of the entire education system, not just piecemeal changes. Any system, whether biological or political, is composed of sets of interrelated subsystems. Changing just one or two parts of the system may be useful or harmful, or no noticeable effect, depending on how the change interacts with other aspects of the system.Документ Проблеми виробництва високоякісної молочної продукції(2014) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Проблеми ресурсного забезпечення підприємств молочної галузі України(2012) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Проблеми ресурсозабезпечення на підприємствах молочної промисловості(2013) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Проблеми уповільнення обігу оборотних коштів у молочній промисловості України(1999) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаУ статті розглянуті фактори, що впливають на прискорення оборотності коштів. Виявлено проблеми підприємств молочної галузі України. The article describes the factors that affect the acceleration of turnover funds. The problems of the dairy industry in Ukraine.Документ Проблеми якості молока як сировини(2014) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаРезультати обстежень свідчать про високий рівень забрудненості ха-рчових продуктів токсичними хімічними сполуками, біологічними агентами й мікроорганізмами. Це пов'язано передусім з техногенним за-брудненням навколишнього середовища, агротехнічною культурою й порушенням агротехнічних технологій. Test results indicate a high level of contamination ha rchovyh products toxic chemicals, biological agents and pathogens. This is due primarily to man-made pollution for the environment, culture and agronomic violation farming technologies.Документ Стан продовольчої безпеки молочної промисловості(2013) Межинська-Бруй, Олена Юріївна