Перегляд за Автор "Мельник, Юрій Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виділення летких домішок водно-спиртових сумішей з використанням градієнтної конденсації сприятиме економії енергоресурсів, поліпшенню якості спирту(2005) Маринченко, Віктор Опанасович; Мельник, Людмила Миколаївна; Чернишова, Леся Вікторівна; Мельник, Юрій Володимирович; Маринченко, Лоліта ВікторівнаВ статті досліджено, що впровадження градієнтної конденсації водно-спиртових парів у процесі виділення спирту сприяє підвищенню якості спирту як за аналітичними так і за органолептичними показниками та сприяє економії енергоресурсів. The paper investigates that the introduction of gradient condensation of water-alcohol vapors in the selection of alcohol contributes to the quality of alcohol both analytical and by organoleptic and promotes energy savings.Документ Визначення оптимальної швидкості фільтрування сортовки при виробництві горілок(2002) Мельник, Людмила Миколаївна; Маринченко, Віктор Опанасович; Мельник, Юрій Володимирович; Марценюк, Олександр СтепановичДосліджено процес очищення продуктів спиртового виробництва, зокрема сортівок, активним вугіллям. Встановлено необхідність регулювати тривалість контакту сортівок та вугілля з метою запобігання утворення додаткових небажаних домішок у сортівках. Обгрунтовано і запропоновано раціональну швидкість фільтрування сортівки через шар активного вугілля.Документ Дослідження адсорбції альдегідів з водно-спиртових розчинів вуглецевими сорбентами(2003) Мельник, Людмила Миколаївна; Маринченко, Віктор Опанасович; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Юрій Володимирович; Гоба, Валентина ЄвстафіївнаЗабезпечувати якість харчових продуктів – задача державної ваги. Розв’язати її можна різними способами, одним з яких є застосування вуглецевих сорбентів.Документ Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (деклараційний патент на винахід № 59562)(2002) Мельник, Людмила Миколаївна; Мельник, Юрій Володимирович; Манк, Валерій Веніамінович; Маринченко, Віктор Опанасович; Пістелькорс, Вікторія Олександрівна; Марцін, Ігор ІвановичСпосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів, що передбачає адсорбцію домішок сорбентом , який відрізняється тим, що як сорбент використовують палигорськіт в кількості 260-730 кг на 1000 дал для очищення водно-спиртових розчинів міцністю 30-80 об. %. Method of treatment of industrial water-alcohol solutions, providing sorbent adsorption of impurities, characterized in that the sorbent is used in an amount of palygorskite 260-730 kg in 1000 has given to clean water-alcohol solution strength of 30-80 vol. %.Документ Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (Деклараційний патент на винахід № 60744)(2003) Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Маринченко, Віктор Опанасович; Марцін, Ігор Іванович; Мельник, Юрій Володимирович; Пістелькорс, Вікторія ОлександрівнаСпосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів, що передбачає адсорбцію домішок сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується гідрослюда, яка попередньо піддається вакуумуванню. Method of treatment of industrial water-alcohol solution that involves adsorption of impurities sorbent, wherein that as sorbent used hydromica that previously exposed vacuuming.Документ Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (Патент на винахід № 59221)(2003) Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович; Маринченко, Віктор Опанасович; Марцін, Ігор Іванович; Пістелькорс, Вікторія Олександрівна; Мельник, Юрій Володимирович; Мельник (Ткачук), Наталія АндріївнаСпосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів, що передбачає адсорбцію домішок сорбентом палигорськітом, який відрізняється тим, що адсорбція палигорськітом відбувається з використанням попереднього вакуумування поверхні мінералу.Документ Інтенсифікація процесу приготування пивного сусла електромагнітними полями і випромінюваннями(2005) Романова, Зоряна Миколаївна; Зубченко, Віктор Сергійович; Романов, Микола Сергійович; Мельник, Юрій ВолодимировичДана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням солоду, як джерела ферментів а також несолоджених матеріалів. Для досягнення активації ферментів солоду використовували оброблення пивних заторів постійним магнітним полем. In this paper, the research aimed at obtaining vysokoekstraktyvnyh congestion beer using malt as a source of enzymes and nesolodzhenyh materials. To achieve activation of enzymes malt beer using cutting congestion constant magnetic field.