Перегляд за Автор "Митрофанова, Яна Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Котлети «Пікантні» (Патент на корисну модель №112219)(2016) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Митрофанова, Яна Олександрівна; Облогін, Олександр СергійовичПоставлена задача тим,що котлети містять м'ясо, курятину односортну, цибулю ріпчасту, меланж та сіль, згідно корисної моделі як м'ясо використовують кролятину, додатково включає капусту брюссельську,хліб пшеничний,сухарі панірувальні,лляне борошно та спеції,у визначеному співвідношенні компонентів. The task is made that the chops contain meat, chicken uniform, onions, onions, melange and salt, according to a useful model, as meat is used by rabbit, in addition includes Brussels sprouts, bread wheat, breadcrumbs, flax flour and spices, in a certain ratio of components.Документ Котлети «Сочевичні» (Патент на корисну модель №112218)(2016) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Митрофанова, Яна Олександрівна; Облогін, Олександр СергійовичВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення котлет,збагачених білком, з високими функціональним та технологічними показниками, підвищення органолептичних показників та вмісту мікроелементів. The basis of the useful model is the task of developing a boiler, enriched protein, with high functional and technological parameters, increase organoleptic parameters and micronutrient content.Документ М'ясний фарш для виробництва паштету оздоровчо-профілактичного харчування(2016) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Круподьорова, Тетяна Анатоліївна; Сергіна, Віра Олександрівна; Митрофанова, Яна Олександрівна; Облогін, Олександр СергійовичВ основу корисної моделі поставлена задача створення фаршу для удосконалення якісних та органолептичних показників,покращення засвоєння організмом та підвищення харчової цінності. The basis of the useful model is the task of creating the minced meat for the improvement of qualitative and organoleptic indicators, improved body absorption and enhancement nutritional value.Документ Розроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчування(2016) Митрофанова, Яна Олександрівна; Карпенко, Денис Володимирович; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра ІзидорівнаМетою дослідження є розробка науково обґрунтованої технології комбінованого м’ясного паштету для оздоровчого харчування з використанням сировини рослинного та тваринного походження, що володіє функціональними властивостями. The aim of the study is to develop a scientifically based technology of combined meat pate for a health food by using raw materials of vegetable and animal origin with functional properties.