Перегляд за Автор "Найко, Євгеній Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води». Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researchedДокумент Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаЗ метою збагачення ковбасок для гриля мікроелементним складом використовували водорості морські фукус та цистозіру чорноморську. Визначено вміст заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену в м’ясній сировині, ковбасках до та після термічної обробки – смаженні на грилі. With the purpose of enriching of sausages for a grill the marine used water-plants microelement composition fukus and cistoziru a black sea. Certainly maintenance of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium, in meat raw material, sausages to to and after heat treatment – frying on a grill.Документ М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)(2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена ОлегівнаРозроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо індиче, нашприцьоване розсолом, який містить у своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product containing turkey meat, nashprytsovane brine, which contains in its composition salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive "Brateks Decor."Документ Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.