Перегляд за Автор "Оніщенко, Руслан Олексійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу(2023) Заєць, Юлія Олександрівна; Оніщенко, Руслан Олексійович; Корж, Тамара ВолодимирівнаВикористання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішахДокумент Дослідження властивостей крохмалю зерна рису, гречки та ячменю(2024) Оніщенко, Руслан ОлексійовичДокумент Проєкт пекарні у м. Славутич Київської області з впровадженням прискорених способів приготування тіста(2022) Оніщенко, Руслан Олексійович