Перегляд за Автор "Полодюк, Валентина Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив лецитину на формування якості хліба(2003) Полодюк, Валентина Сергіївна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті представлені результати дослідження впливу соєвого лецитину на реологічні властивості, показники якості хліба та процес черствіння. The article presents the investigation results of soy lecithin influence of on the rheological properties, bread quality and staling process.Документ Ефективність використання лецитину в хлібопеченні(2004) Полодюк, Валентина Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор ФедоровичРозглянуто вплив соєвого лецитину на показники якості хліба з пшеничного борошна та процес черствіння. Наведено характеристики лецитинів різних типів, методи їх одержання та використання. Вивчено вплив сухого знежиреного соєвого лецитину на кількість та якість клейковини, реологічні властивості тіста. Порівняно впливи соєвого лецитину та соняшникового фосфатидного концентрату на показники якості готових виробів і пружно-еластичні властивості м’якушки в процесі зберігання. З’ясовано, що ефективніше впливає на показники якості хліба та сприяє подовженню терміну зберігання свіжості знежирений соєвий лецитин.Документ Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 59189)(2003) Доценко, Віктор Федорович; Полодюк, Валентина СергіївнаОпис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.