Перегляд за Автор "Польських, Марія Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Можливості зниження калорійності помадних цукерок за рахунок використання полідекстрози(2019) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Польських, Марія Анатоліївна; Опалінська, Лілія Олександрівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, які б мали знижену калорійність та солодкість, підвищену фізіологічну цінність, подовжений термін зберігання . Проаналізовано переваги застосування полідекстрози. Досліджено вплив різної кількості полідекстрози на процескристалізації сахарози при виробництві помадних цукерок. Встановлена можливість максимальної заміни цукру полідекстрозою без погіршення консистенції та смакових властивостей помадних цукерок.Документ Помадна маса зі зниженою калорійністю (патент на корисну модель № 143084)(2020) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Польських, Марія Анатоліївна; Опалінська, Лілія ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, помадна маса зі зниженою калорійністю складається із цукру білого кристалічного і патоки крохмальної. Додатково введено полідекстрозу, вологоутримуючий агент, жировий компонент та какао-порошок. Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє вдосконалити рецептуру та отримати помадні цукерки з підвищеною харчовою цінністю, зниженою солодкістю та калорійністю, покращеною структурою та органолептичними показниками, подовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to the useful model, the low-calorie fondant consists of white crystalline sugar and starch molasses. Polydextrose, humectant, fat component and cocoa powder are additionally introduced. The use of the proposed ingredients allows you to improve the recipe and obtain fondant candies with increased nutritional value, reduced sweetness and calorie content, improved structure and organoleptic indicators, extended shelf life.Документ Помадна маса на основі підвару з ягід бузини (Патент на корисну модель № 139234)(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Биконь, Олена Анатоліївна; Щур, Анастасія Анатоліївна; Польських, Марія АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення помадної маси із використанням підвару бузини, що дозволяє отримувати високодисперсну помадну масу багату на біологічно активні та мінеральні речовини, яка є більш стійкої до висихання при зберіганні та має приємні органолептичні властивості без використання синтетичних барвників та ароматизаторів. The useful model is based on the task of creating a fondant mass using elderberry decoction, which makes it possible to obtain a highly dispersed fondant mass rich in biologically active and mineral substances, which is more resistant to drying out during storage and has pleasant organoleptic properties without the use of synthetic dyes and flavors.Документ Удосконалення технології неглазурованих помадних цукерок на основі глюкози(2019) Моренець, Аліна Олександрівна; Польських, Марія Анатоліївна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги застосування глюкози. Досліджено вплив глюкози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Визначено вплив гідроколоїдув на подовження терміну зберігання готового виробу.Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.Документ Документ Цукерки типу нуги з використанням ягід бузини(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Щур, Анастасія Анатоліївна; Биконь, Олена Анатоліївна; Польських, Марія АнатоліївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок типу нуги із використанням підвару бузини, що дозволяє створити нові цукерки із зниженим цукровмістом та калорійністю, з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами. Використання ягідної сировини спиятиме сповільненню процесу черствіння цукерок під час їх зберігання.The useful model is based on the task of creating nougat-type whipped candies using elderberry decoction, which allows creating new candies with reduced sugar content and calorie content, with improved organoleptic indicators, enriched with biologically active substances. The use of berry raw materials will slow down the drying process of candies during their storage.