Перегляд за Автор "Прокопенко, Алла Дмитрівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників(2009) Ігнатченко, Д. Ю.; Фоменко, Веніамін Васильович; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Дробот, Віра ІванівнаРозглянуто можливість застосування житньо-солодового екстракту (ЖСЕ) у виробництві пряників в дозуванні 20 % до маси борошна замість крохмальної патоки. А також спільного застосування ЖСЕ і ферментного препарату Новаміл 1500 МР з метою уповільнення процесів черствіння заварних пряників. Досліджено зміни в структурі крохмалю методом рентгенофазового аналізу на дифрактометрі. Доведено доцільність застосування РСЕ і ферментного препарату Новаміл 1500 МР. The article deals with possibility of using rye malt extract (RME) in the production of cakes at a dosage of 20% by weight of flour, starch syrup instead. As well as the joint use of RME and the enzyme preparation Novamil 1500 mg, with a view to slow the staling process cakes. The changes in the structure of starch by X-ray diffract meter analysis are researched. The expediency of the use of the RME and enzyme preparation Novamil 1500 mg is proved.Документ Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників(2010) Ігнатченко, Д. Ю.; Дробот, Віра Іванівна; Фоменко, Веніамін Васильович; Прокопенко, Алла ДмитрівнаДосліджено вплив житньо-солодового екстракту та одночасного введення в рецептуру житньо-солодового екстракту та ферментного препарату Новаміл 1500 МГ на процес черствіння (висихання) сирцевих пряників при їх зберіганні. Встановлено, що використання житньо-солодового екстракту замість інвертного сиропу та одночасне використання житньо-солодового екстракту і ферментного препарату значно сповільнює процес черствіння сирцевих пряників, що дозволяє подовжити термін їх зберігання до 40-45 діб. Influence of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG on process of staling of crude gingerbreads is investigated. It is established, that use of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG instead of invert syrup considerably slows down process of staling of crude gingerbreads that allows to prolong the term of their storage till 40-45 days.Документ Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту(2008) Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла ДмитрівнаДосліджено вплив житньо-солодового екстракту, тривалості диспергування і масової частки вологи в емульсії на дисперсність емульсій для заварних пряників і їх стійкість до розшарування. Розроблено оптимальний технологічний режим приготування емульсій з використанням житньо-солодового екстракту.Документ Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів(2003) Дробот, Віра Іванівна; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Яценко, Н. П.; Діанова, Н. Ю.В статті приведені результати досліджень впливу соєвого білково-жирового збагачувача на якість кексів. Вивчено структурно-механічні властивості тіста для кексів при введенні в рецептуру різної кількості соєвого білково-жирового збагачувача. Показано, що цей збагачувач у кількості не більше ніж 5 % до маси готових виробів поліпшує якість кексів і продовжує тривалість зберігання. The results of studies of the effect of soy protein-fat enricher on muffins quality were submitted. Structural and mechanical properties of the muffins pastry when administered in it various amount of soy protein-fat enricher were studied. It is shown that the enricher in amount of not more than 5% by weight of the finished product improves the quality muffins and prolongs storage life.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту(2012) Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.