Перегляд за Автор "Протченко, Артур С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях(2014) Цигоняко, Анна М.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини. The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit raw materials.Документ Використання тапіоки у десертних кремах(2014) Ковтун, Каріна Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.Розглядалась можливість розширення асортименту десертних кремів за рахунок заміни желатину на тапіоку з подальшою зміною структури та консистенції крему. The possibility of expanding the range of dessert creams by replacement of gelatin in tapioca with further restructuring and the consistency of cream.Документ Фудпеірінг(2014) Бойко, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Протченко, Артур С.Розглядається Фудпеірінг як безграничне джерело для створення смакових поєднань. Fudpeirinh bezhranychne considered as a source for creating flavor combinations.