Перегляд за Автор "Свинтак, Валерія Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог(2022) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Документ Дослідження впливу сливового порошку на властивість бісквітного напівфабрикату(2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання часткової заміни борошна пшеничного у рецептурі бісквітних напівфабрикатів нетрадиційною сировиною, а саме сливовим порошком.Документ Дослідження ефективності попередньої обробки сировини перед віброекстрагуванням(2020) Свинтак, Валерія Олегівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Мельник (Ткачук), Наталія АндріївнаДосліджено попередню обробку сировини електро-іскровими розрядами з подальшим екстрагуванням водою у безперервнодіючому віброекстракторі та встановлено, що даний спосіб дає можливість скоротити час екстрагування при незмінних якісних показниках екстракту. Процес екстрагування відноситься до масообмінних процесів і протікає за рахунок дифузії із зони з високою концентрацією в зону з низькою концентрацією до досягнення стану, коли швидкості переходу цільової речовини з рослинної сировини в екстрагент і навпаки є рівнимиДокумент Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах(2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»(2022) Свинтак, Валерія Олегівна