Перегляд за Автор "Сіднєва, Жанна Костянтинівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 57
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні питання безпечності харчової продукції(2012) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаУ статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості. The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.Документ Безпечність харчових продуктів - важлива умова гарантування продовольчої безпеки(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаДокумент Вплив екології та екологічних факторів на якість продуктів харчування(2014) Лисиціна, Ірина Юріївна; Сіднєва, Жанна КостянтинівнаЕкологічна безпека продуктів харчування на сьогоднішній день - це найбільш актуальна і глобальна проблема, оскільки вона охоплює не лише здоров'я та безпеку життя людини, а й екологічні та економічні аспекти життєдіяльності людини. Нині екологічна та економічна ситуація в Україні наближається до кризової. Значно забруднилося навколишнє середовище, що призводить до зменшення кількості вирощеної сільськогосподарської продукції, зменшення поголів'я худоби через забруднення води, повітря, ґрунтів. Загальна ситуація потребує удосконалення технологій вирощування сільськогосподарської сировини та її переробки з метою виробництва високоякісних й екологічно безпечних харчових продуктів. Після виходу України на міжнародний ринок було зареєстровано безліч випадків ввезення в країну неякісних харчових продуктів, які були небезпечні для здоров'я і життя людини. Environmental safety of food today - this is the most urgent global problem and because it covers not only the health and safety of human life, but also the environmental and economic aspects of human life. Today, environmental and economic situation in Ukraine is approaching a crisis. Much zabrudnylosya environment, which reduces the number of grown agricultural products, reduction of livestock due to pollution of water, air, soil. The overall situation needs improving production technologies of agricultural raw materials and processing in order to produce high quality and safe food products. After leaving Ukraine in the international market were registered many cases of import of low-quality foods that are dangerous to human health and life.Документ Вплив інтеграційних процесів на перспективи розвитку молочної галузі України(2010) Лисенко, Маріанна Сергіївна; Сіднєва, Жанна КостянтинівнаДокумент Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаНаведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні. The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.Документ Впровадження систем управління якістю – шлях до сталого розвитку(2012) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаУ статті розглянуті проблеми, які виникають під час впровадження систем управління якістю, наведені напрями їх вирішення. The problems that arise during the implementation of quality management systems, are given directions for their solutions.Документ Економічна безпека підприємств харчової промисловості: інноваційний аспект(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаУ статті розглядаються питання економічної безпеки підприємств, відокремлюється її інноваційний аспект. Значна увага приділена аналізу проблем інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості.Документ Енергоекономічний аналіз — методологічна основа підвищення енергоефективності цукрового виробництва(2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Василенко, Сергій Михайлович; Шутюк, Віталій ВолодимировичЕнергоекономічний аналіз передбачає комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів енергоефективності підприємств цукрової галузі. Багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дасть змогу вирішити завдання підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.Документ Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості(2013) Василенко, Сергій Михайлович; Василенко, Тетяна Петрівна; Штангеєв, Костянтин Остапович; Сіднєва, Жанна КостянтинівнаЛише комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів призведе до підвищення енергоефективності цукрової галузі до світового рівня. Комплексний багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.Документ Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.Документ Ефективний розвиток агропромислового комплексу – основа забезпечення продовольчої безпеки України(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлюються сучасний стан розвитку галузей АПК та споживання основних продуктів харчування населенням України.Документ Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.Документ Забезпеченість аграрного виробництва паливно-енергетичними ресурсами(2011) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаУ статті досліджено основні напрями використання ПЕР сільським господарством у 1990-2010 роках. Визначені шляхи поліпшення використання енергоресурсів.В статье исследованы основные направления использования ТЭР в сельском хозяйстве в 1990-2010 годах.Документ Значення професійних компетенція викладача при застосуванні інноваційних технологій навчання(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаІмплементація сучасних інноваційних технологій потребує високої професійної підготовки викладача. Сьогодні основні педагогічні інновації пов’язані з впровадженням компетентностного підходу у систему освіти. Вирішальну роль при його реалізації має перехід від традиційних форм навчання до інноваційних освітніх технологій. Однією з таких технологій є метод конкретних ситуацій (case-stady), який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій.Документ Компетентнісний підхід як основа якості вищої освіти(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаПідкреслено значення компетентнісного підходу у системі вищої освіти, особлива увага приділена використанню методики аналізу конкретних ситуацій. The importance of the competence approach in the system of higher education is underlined, special attention is paid to the use of the method of analysis of concrete situations.Документ Контроль якості продукції(2012) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуті роль контролю якості продукції, класифікація видів контролю якості продукції, система контролю якості продукції. Examined the role of quality control, classification of product quality control, product quality control system.Документ Корпоративна соціальна відповідальність в контексті сталого розвитку(2016) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена сутність корпоративної соціальної відповідальності та показано її впив на сталий розвиток економіки. The essence of corporate social responsibility is highlighted and its impact on sustainable development of the economy is shown.Документ Місце маркетингу в інноваційній діяльності(2017) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлено значення застосування маркетингу в інноваційній діяльності. The importance of using marketing in innovation activities is highlighted.Документ Найкращі доступні технології енергоекономічного менеджменту – методологічна база підвищення енергоефективності та екологічної безпеки цукрового виробництва(2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Сіднєва, Жанна КостянтинівнаЕнергоекономічний аналіз передбачає комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів енергоефективності підприємств цукрової галузі. Багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів. Energyeconomic analysis – complex account of structural and energytechnological factors energy efficiency of sugar industry. Complex multivariable energyeconomic approach, being based on the methods of optimization with the use of analysis of the systems, will allow to decide the task of increase of energy efficiency of concrete sugar-plants.Документ Нормативна основа концепції корпоративної соціальної відповідальності(2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаСтаття присвячена аналізу основних нормативних документів з питань корпоративної соціальної відповідальності. Особлива увага приділена міжнародному стандарту в сфері соціальної відповідальності ISO 26000. The article analyzes the basic regulatory documents on corporate social responsibility. Particular attention is paid to the international standard on social responsibility ISO 26000.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »