Перегляд за Автор "Туркова, Ганна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею(2013) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Ганна Миколаївна; Орлов, Н. С.; Козачок, КатеринаРозроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.Документ Морозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею (Патент на корисну модель № 80655)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею містить молочну основу, соєвмісний білковий компонент та пюре чорниці. Ice cream with fructose enriched soy and blueberries contain milk-based protein component soy-containing and mashed blueberries.Документ Морозиво збагачене соєю (Патент України на корисну модель № 65440)(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво збагачене соєю містить молочну основу та соєвмісний білковий компонент. Наведено перспективність використання сої у виробництві морозива. Ice-enriched soy milk contains basis and soyevmisnyy protein component. An perspectives of soya in the production of ice cream.Документ Морозиво збагачене соєю і чорницею(2013) Туркова, Ганна Миколаївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбгрунтовано виробництво харчових продуктів спеціального призначення для різних верств населення, враховуючи вік (діти, середній та похилий вік), фізичне навантаження (різні групи інтенсивності праці) та стан здоров’я (цукровий діабет, целіакія, підвищення маси тіла тощо). Описано тенденції збільшення виробництва харчових продуктів і напоїв зниженої калорійності, лікувального і профілактичного призначення, виготовлених з використанням замінників цукру. Розроблено технологію морозива з соєю і пюре чорниці, що забезпечує отримання продукту з привабливих споживчими характеристиками та підвищеною біологічною цінністю. Grounded food processing special purpose for a diverse population, including age (children, middle and old age), physical activity ( different groups of labor intensity ) and health (diabetes, celiac disease, weight gain, etc.). We describe the trend of increasing food production and reduced calorie beverages, therapeutic and prophylactic made using sugar substitutes. The technology of ice cream with soy sauce and blueberries, which gives a product with attractive consumer characteristics and high biological valueДокумент Морозиво, збагачене соєю і чорницею (Патент на винахід № 104954)(2014) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаНаведено новий склад морозива, збагаченого соєю, що містить молочну основу та соевмісний білковий компонент і додатково пюре чорниці. Shows the new composition of the ice-enriched soy containing milk-based and soevmisnyy protein component and additionally blueberry puree.Документ Морозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» (Патент на корисну модель № 80630)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво-щербет з фруктозою містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, питну воду і пюре барбарису та груші. Ice cream sherbet with fructose containing milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and barberry puree and pear.Документ Перспективи використання сої у виробництві морозива(2012) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Ганна Миколаївна; Туркова, Тетяна МиколаївнаРозроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою, яке містить сою. За органолептичними та фізико-хімічними показниками обґрунтовано дозу внесення соєвого білкового компоненту. The technology of ice cream with sweetener - fructose containing soy. By organoleptic and physico-chemical parameters reasonably dose make soy protein component.Документ Інноваційні технології морозива з цукрозамінниками(2013) Туркова, Ганна Миколаївна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРозроблено технологію морозива з натуральним цукрозамінником (фруктозою) та біологічно повноцінними рослинними інгредієнтами: соєвмісним білковим компонентом, чорницею, барбарисом та грушею. Використання у складі морозива з фруктозою соєвмісного білкового компоненту у поєднанні з чорницею дозволить збагатити біологічну цінність продукту. Поєднання молочної основи морозива з рослинними складовими (барбарис та груша) забезпечить збагачення готового продукту біологічно активними компонентами: каротиноїдами, пектиновими, дубильними і азотистими речовинами. The technology of ice cream with natural sweeteners (fructose) and biological value of herbal ingredients: containing soy protein component, blueberries, barberry and pear is developed. Use in ice cream with fruit soy protein component in combination with blueberries will enrich the biological value of the product. The combination of ice cream milk-based with herbal ingredients (barberry and pear) is provide enrichment of the finished product of biologically active components: carotenoids, pectin, tannins, and nitrogenous substances.