Перегляд за Автор "Хільок, Євген Едуардович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Склад морозива (Патент на винахід № 110517)(2016) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр ВасильовичСклад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить сорбіт. The composition of the ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water, wherein further comprising sorbitol.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 89008)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр ВасильовичНаведено новий склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну і додатково містить сорбіт. Shows the new composition of ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and further comprises sorbitolДокумент Спосіб виробництва згущеного молочного продукту «Женьшеневий» (патент на корисну модель № 91943)(2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Саржан, Валентина Ігорівна; Сіденко, Яна Сергіївна; Хільок, Євген ЕдуардовичСпосіб виробництва згущеного молочного продукту включає підготовку та згущення пастеризованого нормалізованого молока з вуглеводним сиропом, охолодження, внесення затравки у вигляді дрібнокристалічної лактози, а також аскорбінової та сорбінової кислот, розфасовку готового продукту. У підзгущену молочну основу в процесі згущення додатково вносять у вигляді концентрованого водного розчину екстракт женьшеню, у кількості 5-7 % від маси готового продукту, який попередньо пастеризують при температурі 93-97 °С та охолоджують. The method of production of a condensed dairy product includes the preparation and condensation of pasteurized normalized milk with carbohydrate syrup, cooling, introduction of seed in the form of fine crystalline lactose, as well as ascorbic and sorbic acids, packaging of the finished product. In the condensed milk base in the process of condensation additionally introduced in the form of a concentrated aqueous solution of ginseng extract, in the amount of 5-7 % of the weight of the finished product, which is pre-pasteurized at a temperature of 93-97 °C and cooled.