Перегляд за Автор "Цвік, Вікторія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання бланшування перед заморожуванням харчових продуктів(2019) Цвік, Вікторія Сергіївна; Точона, Анастасія Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.Документ Особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням(2019) Цвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ матеріалах розглянуто особливості бланшування рослинної сировини перед заморожуванням. Встановлено, що одним з найважливіших етапів переробки овочів перед заморожуванням є бланшування. Даний процес дуже енергоємний і тому перспективним є використання нетермічних способів бланшування. The materials considered the features of blanching of plant raw materials before freezing. It is established that one of the most important stages of the processing of vegetables before freezing is blanching. This process is very energy intensive and therefore promising is the use of nonthermal blending methods.Документ Удосконалення процесу сушіння окуня звичайного(2020) Цвік, Вікторія Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.Документ Удосконалення технології сушіння окуня звичайного(2020) Цвік, Вікторія Сергіївна; Квашук, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.