Перегляд за Автор "Цикало, Діана Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва глазурованих сиркових виробів у закладі ресторанного господарства(2022) Цикало, Діана Юріївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Сиркові аюрведичні вироби для Вата доші в крафтовому виробництві(2022) Цикало, Діана Юріївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаСформульовано перспективність крафтового виробництва як гнучкої системи реагування на споживчий попит та визначена доцільність розробки та запровадження у крафтове виробництво інноваційної аюрведичної продукції. Запровадження такого продукту у виробництво сприятиме розширенню харчової продукції оздоровчого спрямування, а оригінальне оформлення підвищить зацікавленість споживачів у інноваційній продукції.