Перегляд за Автор "Чмут, Надія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Напій березовий «Надія» (Патент на корисну модель № 45803)(2009) Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр СтепановичНапій березовий, що містить березовий сік, цукор або фруктозу та лимонну кислоту, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 60-80 % цукор або фруктоза 4-8 % лимонна кислота 0,5-0,8 % екстракт плодів глоду 10-30 %.Документ Напій березово-яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 47221)(2010) Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр СтепановичНапій березово-яблучний, що складається з березового соку, яблучного соку, цукру або фруктози та лимонної кислоти, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: березовий сік 50-70 % ,яблучний сік 14-30 %,екстракт плодів глоду 7-20 %, цукор або фруктоза 5-8 %, лимонна кислота 0,5-0,8 %.Документ Напій яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 45864)(2009) Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр СтепановичНапій яблучний, що містить яблучний сік та лимонну кислоту, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: яблучний сік 60-80 % екстракт глоду 10-30 % лимонна кислота 0,3-0,8 %.Документ Спосіб виробництва екстракту з плодів глоду (Патент на корисну модель № 45801)(2009) Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр СтепановичСпосіб виробництва екстракту з плодів глоду, що включає сортування, миття, інспекцію, дроблення, екстрагування, декантування та фільтрування, який відрізняється тим, що свіжу сировину попередньо заморожують, змішують з водою у співвідношенні 1:2 і екстрагують при температурі 75-80 °C протягом 10-15 хв.