Перегляд за Автор "Яцков, Володимир Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив порошку виноградних томатів на окислювальні процеси ліпідів варених ковбас(2022) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко, Тетяна Володимирівна; Яцков, Володимир ОлександровичСвіжі та оброблені помідори є багатим джерелом біологічно активних сполук, у тому числі каротинів (лікопен, β-каротин), аскорбінової кислоти, флавоноїдів, флавону, токоферолу і фенольних сполук та є найбільш споживаними овочами у світі. Дослідження показали, що збільшення споживання помідорів запобігає виникненню хронічних дегенеративних захворювань, таких як деякі види раку та серцево-судинні захворювання. Fresh and processed tomatoes are a rich source of biologically active compounds, including carotenes (lycopene, β-carotene), ascorbic acid, flavonoids, flavone, tocopherol and phenolic compounds and are the most consumed vegetables in the world. Studies have shown that increasing tomato consumption prevents the onset of chronic degenerative diseases such as some cancers and cardiovascular disease.Документ Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі(2024) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Особливості м’яса птиці традиційної і кошерної первинної переробки(2023) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Яцков, Володимир Олександрович; Байда, Яна Романівна