Перегляд за Автор "Guralevich, Anna"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Analysis of the market for delicatessen meat products(2019) Guralevich, Anna; Moskaluyk, Oksana; Hashchuk, Oleksandra; Morozov, VadimThe market for the supply and sale of meat delicacies is subject to significant fluctuations, due to the list of certain trade, economic and social factors, so a very relevant topic is the analysis of this market. Both boiled - smoked and smoked-baked, and smoked and uncooked meat delicacies are in great demand. Thus, conducting a comprehensive general analysis of the delicatessen meat products market has allowed us to observe some positive trends in recent years and to forecast possible trade, economic and social changes. Ринок попиту та збуту м'ясної делікатесної продукції схильний до істотних коливань, в зв'язку з переліком певних торгово-економічних та соціальних факторів, тому досить актуальною темою є аналіз цього ринку. Істотним попитом користуються, як варено - копчені і копчено-запечені, так і сирокопчені і сиров'ялені м'ясні делікатесні вироби. Таким чином, проведення повномірного загального аналізу ринку делікатесної групи м’ясних продуктів дозволило спостерігати певну позитивну тенденцію впродовж останніх років та спрогнозувати можливі торгівельно-економічні та соціальні зміни.Документ Canned meat market analysisfor babyfood(2020) Guralevich, Anna; Moskaluyk, Oksana; Haschuk, OlexandraThe baby food market is complex and at the same time extremely important because the quality and safety of its products depend on the harmonious development of the baby, human health and the future of the nation. The Ukrainian baby food market is growing mainly due to the increase in the production of quality baby food and the factories' investment in baby food production. And this has the chance to win at least an inexpensive and medium-sized segment from foreign manufacturers. Ринок дитячого харчування є складним і водночас надзвичайно важливим, оскільки від його якості та безпеки залежить гармонійний розвиток дитини, здоров'я людини та майбутнього нації. Український ринок дитячого харчування зростає, головним чином, за рахунок збільшення виробництва якісного дитячого харчування та інвестицій фабрик у виробництво дитячого харчування. І це дає шанс завоювати принаймні недорогий і середній сегмент, порівняно з іноземними виробниками.Документ Development of special purpose sausage recipes based on blood processed products(2020) Haschuk, Olexandra; Moskaluyk, Oksana; Guralevich, AnnaIn the scientific work in the development of sausage recipes, turkey meat was selected, and the use of blood protein Globin Vepro Gel 95 HV in the composition of protein-fat emulsion (BJE) and whole blood to increase the iron content in the product for the prevention and treatment of anemia. According to the results of experimental studies of organoleptic and functional-technological indicators of model minced meat, it was found that the addition to the minced meat BZE based on globin protein in the amount of 40 % by weight of minced meat and the addition of whole blood with a mass fraction of 5 and 7 %. У науковій роботі при розробленні рецептур сосисок обрано м'ясо індиків, а також запропоновано використання білку крові Глобін Vepro Gel 95 HV у складі білково-жирової емульсії (БЖЕ) та цільну кров з метою підвищення вмісту заліза у продукті для профілактики та лікування анемії. За результатами експериментальних досліджень органолептичних і функціонально-технологічних показників модельних фаршів встановлено, що додавання до фаршу БЖЕ на основі білка глобіну у кількості 40 % до маси фаршу та додавання цільної крові з масовою часткою крові 5 та 7% відповідно дозволить отримати фаршеву систему з якісними характеристиками.Документ Improvement of sausage products technology using protein-fat emulsion based on chicken fat(2021) Pasichnyi, Vasyl; Hashchuk, Oleksandra; Moskaluyk, Oksana; Guralevich, AnnaУ статті представлено дослідження розроблених рецептур сосисок з використанням м'яса індиків, білково-жирова емульсії (БЖЕ) на основі тваринного функціонального білку СканПро Т 95 та курячого жиру, приведені визначення основних функціонально-технологічних показників м'ясних систем: вологозв’язувальної здатності, стійкості емульсії та вологоутримувальної здатності готових м'ясних продуктів. The article presents a study of the developed recipes for sausages using turkey meat, protein-fat emulsion (PFE) based on animal functional protein ScanPro T 95 and chicken fat, definitions of the main functional and technological indicators of meat systems are given: moisture-binding ability, emulsion stability and moisture-retaining ability of finished meat products.Документ Modeling of recipes of cut meat-containing semi-finished products from waterfowl meat(2021) Guralevich, Anna; Golovachko, Valery; Moskaluyk, Oksana; Hashchuk, OleksandraМ’ясо водоплавної птиці є важливим і доступним для населення продуктом харчування, а також джерелом багатьох поживних та біологічно активних речовин. Комбінування тваринної і рослинної сировини має багатофункціональний характер, дозволяє розширити асортимент продукції, раціонально використовувати сировинні ресурси, а також застосовувати нутрієнти рослинного походження для створення м’ясопродуктів із заданими властивостями. Waterfowl meat is an important and accessible food for the population, as well as a source of many nutrients and biologically active substances. The combination of animal and vegetable raw materials is multifunctional, allows you to expand the range of products, rational use of raw materials, as well as use nutrients of plant origin to create meat products with specified properties.Документ Prospects for the use of waterfowl in the technology of meat products(2021) Guralevich, Anna; Moskaluyk, Oksana; Hashchuk, OleksandraПріоритетним напрямом інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств є виробництво економічно доступних виробів стабільної та високої якості, що здатні задовольнити невисоку купівельну спроможність населення України. Однак можливе комбінування м'яса водоплавної птиці з іншими видами сировинних ресурсів застосовуваних у м'ясопереробній галузі, використання їх в якості заміни м'яса птиці в рецептурах комбінованих м'ясопродуктів та продуктів на м'ясній основі, а також консервів з застосуванням м'яса і субпродуктів водоплавної птиці має хороші перспективи, адже це не тільки вигідно, але і смачно. The priority direction of innovative activity of meat processing enterprises is the production of economically available products of stable and high quality, which are able to satisfy the low purchasing power of the population of Ukraine. However, it is possible to combine waterfowl meat with other types of raw materials used in the meat processing industry, their use as a substitute for poultry meat in the recipes of combined meat and meat-based products, as well as canned food using m ' yas and waterfowl offal has good prospects, because it is not only profitable but also delicious.