05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Теплофизические основы расчета терморадиационных сушильных установок пищевой промышленности
    (КТИПП, 1967) Буляндра, Алексей Федорович
    Целью данной работы является дальнейшее исследование спектральных и энергетических характеристик ИК излучателей, оптических свойств дисперсных пищевых продуктов, особенностей кинетики врнутреннего тепло- и массопереноса в них под воздействием ИК излучений, а также совершенствование методики теплового расчета терморадиационных сушильных установок.The aim of this work is to further study the spectral and energy characteristics of IR emitters, and optical properties of disperse food, particularly kinetics vrnutrennego heat and mass transfer in them under the influence of infrared radiation as well as to improve the methods of thermal calculation thermoradiation dryers.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів
    (2009) Якобчук, Роман Леонідович
    Дисертаційна робота присвячена розробленню процесу, обґрунтуванню способу та раціональних режимів сушіння деструктурованих пивних дріжджів. На основі аналізу існуючих розпилювачів для рідких харчових продуктів розроблено нову конструкцію розпилювача, на який отримано патент на корисну модель України №24349 U від 25.06.2007р. та рекомендації щодо встановлення його в сушильній камері установки з вібропсевдозрідженим шаром інертного матеріалу. The thesis is devoted to the development process, the justification method and rational modes of drying destructured beer yeast. On the basis of analysis of experimental data and the theoretical shown that mechanical grinding of brewer's yeast (destructuring) affects Dried and their hygroscopic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Научно-технические основы выбора рациональных режимов сушки и расчета сушильных установок пищевой промышленности
    (1978) Буляндра, Олексій Федорович
    Наведено результати комплексного дослідження вибору раціональних режимів сушіння та розрахунку сушильних установок. The results of a comprehensive study of the rational choice of modes of drying kilns and calculation.