Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами(2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван ФедоровичДослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.Документ Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.Документ Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Степчук, І. М.В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів.