Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван Федорович
    Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
    (2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван Федорович
    В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
    (2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Степчук, І. М.
    В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів.