Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Політермічна кристалізація сахарози
    (2013) Мирончук, Валерій Григорович; Самілик, Марина Михайлівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна
    Розглянуто питання доцільності використання проміжного нагрівання утфелю останньої кристалізації замість розкачок водою чи мелясою при політермічній кристалізації в перемішувачах-кристалізаторах. За таких умов ведення процесу досягається найбільше знецукрення меляси і покращується гранулометричний склад кристалів цукру. The problems of the usefulness of an intermediate heat finish crystallization massecuite instead of water or molasses dilutions during polythermal crystallization at mixers-crystallizer is discussed. Under such conditions of the process is achieved most allocation of sucrose with molasses and improved grain size of sucrose crystals.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування теплової обробки утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах
    (2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Самілик, Марина Михайлівна
    В статті, на основі виробничих, лабораторних та обчислювальних експериментів запропоновано новий спосіб інтенсифікації процесу кристалізації утфелю останнього продукту в мішалках-кристалізаторах. Показана доцільність заміни розкачок утфелю останнього продукту водою в мішалках кристалізаторах проміжним нагріванням утфелю на 7–10 °С після зниження його температури до 50÷55 °С. За таких умов досягається ефект кристалізації 7,4÷8,2%.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання
    (2003) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
    На основі розробленого авторами поточно-орієнтованого графа імітаційної моделі пропонується спосіб кристалізації утфелю останнього продукту, можливість визначати ефективну роботу продуктового відділення та оптимізувати його потоки та методи обробки утфелю.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу кристалізації охолодженням цукрового утфелю останнього продукту
    (2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М.
    У статті наведені результати лабораторних, промислових і обчислювальних експериментів режимів роботи станцій кристалізації цукрового утфелю останнього продукту. Дано рекомендації промисловості з раціонального ведення процесу кристалізації. The paper presents the results of laboratory, industrial and computing experiments modes stations crystallization of last product sugar massecuite. Made recommendations for the industry on the rational management of industrial crystallization process.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах
    (2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, М. М.
    Розроблена математична модель кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах. На основі результатів промислових, лабораторних та обчислювальних експериментів зроблено порівняльний аналіз різних технологічних схем. The mathematical model last product massecuite crystallization in the mixer-crystallizers is developed. On the basis of industrial, laboratory and computational experiments made a comparative analysis of different technological schemes.