Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Побудова структурної схеми та аналіз зворотних зв’зків математичної моделі продуктового відділення цукрового заводу
    (2001) Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій Григорович
    Машино-апаратурна схема продуктового відділення цукрового заводу розглянута як об’єкт технології та розроблена її структурна схема. Рециркуляції клеровки та відтоків визначені як зворотні зв’язки. Зроблено їх аналіз та доведено позитивний вплив на роботу продуктових відділень.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання цукру стандартної якості при низькій чистоті вихідних продуктів
    (2010) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
    Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такою схемою за низької чистоти стандартного сиропу-нето.
  • Ескіз
    Документ
    Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози
    (2009) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
    Процес багатоступеневої кристалізації цукрози розглянуто як об’єкт технології, до якого можна застосовувати математичний рівень абстрагування. Проаналізовано зв’язки між об’єктами та наведено математичний опис передаточних функцій окремих об’єктів.