Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
    (2007) Хіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Проведено теоретичні та експериментальні дослідження з визначення факторів, які впливають на солодорощення сої, та раціональних режимів, які дозволяють отримати продукт високої якості. Theoretical and experimental researches to determine the factors that influence on soy malting and rational modes which allow to have product of high quality have been hold.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалена технологія солоду
    (2006) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    У статті представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень з удосконалення технології солоду, яка дозволяє отримати продукт високої якості за порівняно низьких енерговитрат. The paper presents results of theoretical and experimental researches concerning improvement of malt technology which provides product of high quality with relatively low energy needs.
  • Ескіз
    Документ
    Солод з сої
    (2006) Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Олександр Васильович
    Проведено теоретичні та експериментальні дослідження, які підтверджують оздоровчі властивості солоду сої. Пропонується використання солоду з сої у технологіях хлібобулочних, кондитерських та м'ясних виробів високої якості. Theoretical and experimental researches that confirm the health benefits of soybean malt have been made. Using malt out of soybean is proposed in technology of bakery, confectionery and meat products of high quality.
  • Ескіз
    Документ
    Біотехнологія пива
    (2002) Фесенко, Андрій; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Обґрунтовано необхідність експериментальних досліджень на стадіях затирання й бродіння при виробництві пива. The necessity of experimental researches on the stages of mashing and fermentation in beer production has been proved.