Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини
    (2006) Беседа, Сергій Дмитрович; Штефан, Євгеній Васильович; Таран, Віталій Михайлович
    Для харчової промисловості найдосконалішими слід вважати технологічні лінії закритого виконання. В них сировина, напівфабрикати, складові компоненти виробництва, які часто шкідливо впливають на навколишнє середовище, розміщуються в закритому обладнанні. For the food industry should be considered most advanced production lines closed execution. In these materials, intermediates, components of production, which are often harmful impact on the environment, are placed in an enclosed equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Пневмотранспортування нехарчової сировини м'ясокомбінатів
    (2000) Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович
    Наведено результати дослідження процесу пневмотранспорту вання нехарчової сировини м'ясокомбінатів. Визначено величини деяких реологічних характеристик продукту. The size of some of the rheological characteristics of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Транспортування великошматкової м'ясної нехарчової сировини по трубах
    (1999) Беседа, Сергій Дмитрович; Таран, Віталій Михайлович; Гуць, Віктор Степанович
    Подано результати дослідження компресійних властивостей м'ясної нехарчової сировини. Використовуючи ці результати, створено математичну модель процесу транспортування сировини у вигляді диференціального рівняння руху. Розв'язок цього рівняння дає змогу визначати один з основних параметрів, потрібних для проектування трас трубопроводів, а саме швидкість руху сировини.