Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Новий підхід до розв’язання задачі моніторингу активності параметрів процесу виробництва ПЕТ-пляшок(2011) Бєляєв, Юрій Борисович; Іващук, Вячеслав Віталійович; Васьків, М. В.Наближений температурний профіль розігріву по зонам преформ спричиняє негативний вплив на техніко¬економічні показники виготовленої тари (ПЕТ¬пляшок) . Таким чином, рішення задачі вибору оптимального відсотку нагріву ПЕТ¬преформ являється актуальним і представляє важливе теоретичне і практичне значення. Approximate temperature profile of heating zones preform has a negative impact on technical and economic indices of manufactured containers (PET¬bottles). Thus, the decision of choosing the optimal percentage of heating the PET¬preform is important and represents an important theoretical and practical importance.Документ Моніторинг та керування якості продукції агрегованих технологічних комплексів харчових виробництв(2010) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ роботі викладено принципи оцінки якості виробничих процесів, щодо харчових виробництв. Представлений опис структури та функціональної будови системи керування якості, що будований на принципах системного дослідження технології виробництва. Приведений порядок застосування системи якості на виробництві. Прикладом агрегованого комплексу для застосування створеної системи запропоновано виробництво поліетилентерефталат тари для безалкогольних напоїв. In work are represented quality estimation principles of production processes, concerning food productions. Is represented structure description and functional construction of management system by quality, which built on principles of system research by technological production. Brought, also execution order by system quality in production. By example of aggregated complex for use of created system is offer production package from polyethylene terephthalate for non-alcoholic drinks.Документ Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом(2011) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичЯк розв’язання проблеми керування багатостадійного агрегованого виробництва запропонована модель управління якості продукції з використанням процедури моніторингу, на основі статистичного керування, що відноситься до систем контролю складних технологічних процесів харчових виробництв і може бути застосована для попередження, виявлення та запобігання виготовленню дефектної продукції. As the problem control multiphasic aggregate of the proposed model of quality using monitoring procedures on the basis of statistical control with respect to the control systems of complex technological processes of food production and can be used to prevent detect and prevent production of defective products.Документ Використання статистичних методів контролю в системі моніторингу якості виробництва тари із ПЕТФ(2011) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав ВіталійовичВ якості вирішення проблеми підвищення якості виробництва упаковки авторами запропоновано комплексне рішення задач, що включають процедуру моніторингу якості виробництва продукції (пляшок з ПЕТФ), впровадження коригувальних і запобіжних дій, застосування статистичних методів аналізу та регулювання якості продукції, що дозволить попередити, виявити виготовлення дефектної продукції та уникнути його For the packaging production quality improvement problem, the complex solution is proposed, including: products (PETF bottles) quality monitoring procedure, introduction of the corrective and preventing actions, and the use of the statistical methods of production quality analysis and control that will allow to prevent, to detect and to avoid producing defective products.