Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Функціональні харчові продукти оздоровчо-профілактичного призначення для дітей шкільного віку(2014) Коломієць, Наталія Сергіївна; Гащук, Олександра ІзидорівнаНаведено, що регулярне вживання продуктів оздоровчо-профілактичного харчування компенсує дефіцит біологічно активних компонентів, знижує ризик різноманітних захворювань. Given that regular use of health-care products food compensates deficiency of bioactive components reduces the risk of various diseases.Документ Розробка паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини(2014) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хавро, Аліна ЮріївнаВ даній статті наведено дані про розроблення продуктів, а саме, паштетів функціонального призначення з використанням нетрадиційної сировини. This paper shows the development of products, namely, pastes functional purpose of using non-traditional materials.Документ Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард ГеоргійовичУ даній статті представлено результати дослідження харчової цінності нетрадиційної сировини та використання селери, топінамбура, гарбуза і капусти кольрабі у виробництві посічених м’ясо-рослинних напівфабрикатів; розроблені рецептури інноваційних продуктів з рослинною сировиною (20 %), та проведено їх комплексну оцінку якості і безпеки у охолодженому та замороженому станах. This article presents results of a study of the nutritional value of non-traditional raw materials and use of celery, topinambur, pumpkin and cabbage cauliflower in the production of split ends meet-vegetable semi-finished products; the formulation of innovative products from vegetable raw materials (20 %), and conducted a comprehensive assessment of quality and safety in the cooled and frozen state.Документ Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення(2012) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард ГеоргійовичВ статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.