Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Мікробіологічна безпека пастильних виробів нової рецептури(2013) Животовська, Аріна; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДослідження мікробіологічної безпеки суфле нової рецептури за основними показниками показало, що загальна обнасіненість даних виробів на два порядки нижча за показники встановлені нормативом. На кінець терміну зберігання (6 діб) спостерігається зниження загальної кількості мікроорганізмів. Investigation of the microbiological safety of new souffle recipes for main indicators showed that the total of these products obnasinenist two orders of magnitude lower than the established standards. At the end of shelf life (6 days) a decrease in the total number of microorganisms.Документ Зміна мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва(біотехнологія, 2012) Рушай, Олена Сергіївна; Грегірчак, Наталія МиколаївнаУ статі наведена характеристика зміни мікрофлори хлібопекарських напівпродуктів та готової продукції у процесі виробництва. The article presented characteristic changes microflora baking intermediates and finished products in the production process.Документ Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури(Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2011) Вітковський, І. В.; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДосліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.Документ Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення(2011) Савченко, Тетяна Віталіївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Грегірчак, Наталія МиколаївнаМетою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.Документ Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій ВасильовичПредставлено результати досліджень впливу екструзійного оброблення на мікрофлору екструдованих зернових сумішей з насінням льону. The investigation results of the extrusion processing effect on the microflora of extruded cereal mixtures with flax seeds have been presented.Документ Дослідження мікрофлори кормових добавок з ефіроолійними культурами у процесі зберігання(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Євтушенко, Олег ОлександровичВ світі є багато різних небезпечних мікрооранізмів та вірусів. Антагоністична мікрофлора викликає хвороби рослин. Для захисту використовують дезинфекцію та дезинсекцію. В деяких рослинах містяться ефірні олії, які мають протимікробну дію. Було досліджено вплив ефіроолійного насіння на процес зберігання гранул та їх власну консервуючу дію. Кількість введення ефіроолійних культур – 1 %.