Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок(Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 2009) Дробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Тесля, Ольга ДмитрівнаДосліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.Документ Пресовані дріжджі. Ефективність їх використання на хлібопекарських підприємствах(1996) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичПроведені комплексні дослідження біотехнологічних властивостей нових штамів дріжджів спиртових заводів, а також зроблено порівняльний аналіз різних штамів дріжджів спиртових та спеціалізованих заводів. В виробничих умовах доведена доцільність використання нових штамів дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні. The complex researches of the biotechnological properties of new yeast strains for distilling plants have been made. A comparative analysis of different strains of yeast for distilling and specialized plants has been conducted. The practicability of new yeast strains for distilling plants in bread making has been established in working conditions.Документ Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосіб(2006) Дробот, Віра Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Білик, Олена АнатоліївнаНаведено доцільність застосування сухої пшеничної клейковини, модифікованих крохмалів, дріжджів спеціалізованих заводів, лецетину, вітамінів у покращання якості хлібобулочних виробів.Документ Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів(2009) Дробот, Віра Іванівна; Тесля, Ольга ДмитрівнаВивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.Документ Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів(2008) Дробот, Віра ІванівнаВисвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.Документ Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок(2008) Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Грегірчак, Наталія МиколаївнаДосліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.