Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачів(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Захандревич, Ольга АнатоліївнаУ дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.Документ Характеристики основної м’ясної сировини та субпродуктів для виробництва ковбасних виробів вареної групи(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Захандревич, Ольга АнатоліївнаУ статті представлені технологічні показники основної м’ясної сировини та субпродуктів для виготовлення ковбас вареної групи, а також вплив температури екстрагування на вихід водо- і солерозчинник білків в розчин. Отримані характеристики в умовах помірного нагрівання дозволяють забезпечити високі технологічні показники фаршевих емульсій.The paper presents the technological parameters of the main meat raw and offal for manufacture sausage of boiled Group, and effect of temperature of the extraction on the yield dissolves in water and dissolves in solt proteins in solution. These characteristics under moderate heating technology allows for high performance of stuffing emulsions.Документ Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока(2008) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Захандревич, Ольга АнатоліївнаВ статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.