Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорний, Іван ОлександровичПроаналізовано стан виробництва їстівного покриття та сфери його використання. Розглянуто основні аспекти оцінки ефективності виробництва кондитерських виробів з їстівним покриттям. Здійснено експертну оцінку переваг розробленого їстівного покриття проти паковання-аналога. Визначено комплексний показник якості та конкурентоспроможність зефіру в їстівному покритті.Документ Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія БорисівнаПроаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.Документ Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками(2018) Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорна, Анастасія ІванівнаУ статті наведено експериментальні дослідження щодо доцільності використання їстівного покриття, як засобу запобігання черствіння зефіру та можливості заміни синтетичного пакування (повної або часткової) на біодеградабельне. На основі органолептичних, фізико-хімічних показників (масової частки вологи) та зміни маси досліджуваних зразків під час зберігання доведено доцільність та необхідність використання їстівного покриття для зефіру. This article presents experimental studies on the advisability of using edible coating as a means of preventing the formation of marshmallows and the possibility of replacing synthetic packaging (full or partial) with biodegradable. Based on the organoleptic, physico-chemical properties (moisture content) and changes in the mass of the samples under study during storage proved the feasibility and necessity of using edible coating for marshmallows.