Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусок(2021) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Іванов, Тарас Васильович; Ганущак, Вікторія ВалентинівнаВ статті розглянуто можливість використання цільнозернового борошна амаранту для створення борошняного напівфабрикату для закусок з оздоровчими властивостями.The article considers the possibility of using wholemeal amaranth flour to create a semi-finished flour for snacks with health properties.Документ Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства(2018) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Сосюк, Аліна Олександрівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаВизначено дефіцитні нутрієнти у харчуванні населення України та розроблено рецептуру запіканки фукціонального призначення. The deficient nutrients in the Ukrainian population are determined and the recipes of the casserole of fuctional destination are developed.Документ Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету(2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Божко, Олександр СергійовичУ статті запропонована технологія приготування щербету з використанням амарантового і кокосового борошна з метою отримання виробів з підвищеною харчовою цінністю, зі зниженою масовою часткою цукру, збільшеним вмістом білку, подовженим терміном зберігання. In the article the technology of preparation sherbet using amaranth and coconut flour to obtain products with high nutritional value, with low mass fraction of sugar and protein content increased, long shelf life.