Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінка перспективності використання кумквата у технології соусів(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Антон ОлеговичВ роботі проведено оцінку перспективності використання кумквата у технології соусів The paper assesses the prospects for the use of kumquat technology saucesДокумент Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Естрін, Олексій СергійовичДосліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.Документ Розробка технології кремів для закладів ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Ліпко, Катерина Вікторівна; Очеретна, Альона Василівна; Дідоша, Анна ІванівнаДосліджено антиоксидантну активність рослинної сировини для технології кремів у закладах ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of cream for restaurants.Документ Розробка технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Очеретна, Альона Василівна; Дідоша, Анна Іванівна; Рагулін, Олександр ДмитровичДосліджено антиоксидантну активність рослинної сировини у технології водно-спиртових настоїв для закладів ресторанного господарства. The antioxidant activity of plant raw materials in the technology of water-alcohol infusions for restaurants.