Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві(2006) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва(2004) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві(2005) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості активного вугілля для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of active coal of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баятян, Ася РафаелівнаУ цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань.Документ Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору року(2007) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаВ статті визначені оптимальні пропорції складових технологічної води що за мікроелементним складом, що задовольняє вимогам нормативних документів для використання спиртів типу "Люкс" і "ВО" при виробництві горілки. In the article the optimum proportions of constituents of technological water are certain that after microelement composition suits normative documents for the use of alcohols of type the "Lux" and "VO" at the production of vodka.