Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішей(2018) Кузьмін, Олег ВолодимировичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of water.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.Документ Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації технологічної води на стадії демінералізації зворотним осмосом. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of demineralized water.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації зм’якшеної води(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації технологічної води на стадії Na-катіонітного зм’якшення. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of technological water at the stage of Na-cationization softened.