Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Економічна сутність інновації та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Житнецький, Ігор Володимирович; Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять "інновація" та "Інноваційна діяльність". На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.Документ Теоретико-методологічні аспекти інновацій та інноваційного процесу підприємств(2006) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджені різні погляди зарубіжних та вітчизняних вчених щодо інтерпретації поняття інновація та інноваційний процес, уточнено поняття інновація, визначені основні властивості інноваційних процесів та виявлені розбіжності між поняттями інновація та нововведення. In the article investigational different looks of foreign and domestic scientists in relation to interpretation of concept innovation and innovative process, a concept is specified innovation, certain basic properties of innovative processes.Документ Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України(2002) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.Документ Сутність та складові інноваційного потенціалу підприємства(2012) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджено наукові підходи до визначення понять «інноваційний потенціал». На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цієї економічної категорії.Документ Економічна сутність інновацій та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять „інновація” та „інноваційна діяльність”. На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.Документ Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості(2010) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті надано авторське тлумачення поняття управління інноваціям, виділено та охарактеризовано основні сфери процесу управління інноваціями, в межах яких більш детально розглянуто етапи управління процесом освоєння інновацій на підприємстві та вплив соціально-психологічних факторів на впровадження інновацій, виділено рівні сприйняття інновацій працівниками. Наведено функціональні елементи системи управління інноваціями на підприємстві.