Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Економічна сутність інновації та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Житнецький, Ігор Володимирович; Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять "інновація" та "Інноваційна діяльність". На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.Документ Формування механізму управління інноваціями підприємств харчової промисловості(2007) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті розглянуті складові формування механізму управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості. The article describes the components of the formation mechanism of innovation in the food industry.Документ Теоретико-методологічні аспекти інновацій та інноваційного процесу підприємств(2006) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджені різні погляди зарубіжних та вітчизняних вчених щодо інтерпретації поняття інновація та інноваційний процес, уточнено поняття інновація, визначені основні властивості інноваційних процесів та виявлені розбіжності між поняттями інновація та нововведення. In the article investigational different looks of foreign and domestic scientists in relation to interpretation of concept innovation and innovative process, a concept is specified innovation, certain basic properties of innovative processes.Документ Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України(2002) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення. The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.Документ Аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств м. Києва(2005) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті проаналізовано стан інноваційної діяльності промислових підприємств міста Києва, зроблено кореляційний аналіз між факторами обсягу фінансування і кількістю спеціалістів, які виконують науково-технічні роботи за сумісництвом та обсягом виконаних робіт, виявлені проблеми та перешкоди здійснення інноваційної діяльності, запропоновані шляхи покращення інноваційного розвитку міста Києва. In the article is analyzed of innovative activity of industrial enterprises of city of Kiev, the exposed problems and obstacles of realization of innovative activity, the offered ways of improvement of innovative development of city of Kiev.Документ Сутність та складові інноваційного потенціалу підприємства(2012) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті досліджено наукові підходи до визначення понять «інноваційний потенціал». На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цієї економічної категорії.Документ Комплексна оцінка рівня інноваційного потенціалу підприємства(2012) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті визначено основні підходи до оцінки інноваційного потенціалу, розроблено підхід до оцінювання рівня інноваційного потенціалу підприємства, який базується на поєднанні кількісного та якісного вимірювання наявних ресурсів, які використовуються або можуть використовуватися в процесі інноваційної діяльності.Документ Економічна сутність інновацій та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять „інновація” та „інноваційна діяльність”. На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.Документ Аналіз інноваційної діяльності промислових підприємств Київської області(2011) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті проаналізовано стан інноваційної діяльності промислових підприємств Київської області, виявлено проблеми та перешкоди здійснення інноваційної діяльності, запропоновані шляхи покращення інноваційного розвитку Київської області.Документ Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості(2010) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті надано авторське тлумачення поняття управління інноваціям, виділено та охарактеризовано основні сфери процесу управління інноваціями, в межах яких більш детально розглянуто етапи управління процесом освоєння інновацій на підприємстві та вплив соціально-психологічних факторів на впровадження інновацій, виділено рівні сприйняття інновацій працівниками. Наведено функціональні елементи системи управління інноваціями на підприємстві.