Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення реологічних показників какао тертого у процесі переробки в томильній камері(2006) Левіт, Ірина Борисівна; Хомичук, Віктор Андрійович; Дикань, Олексій Олексійович; Івченко, Любов ОлександрівнаУ статті досліджено реологічні показники, отримані у процесі переробки какао тертого в дослідному зразку томільної камери, визначено числові значення показників готової якісної суміші, розглянуто вплив температури ти тривалості перемішування на зміну в’язкості та граничної напруги зсуву. The rheological characteristics obtained during the processing of cocoa liquor in a test sample of a volume chamber were investigated, the numerical values of the parameters of the finished qualitative mixture were determined, the influence of the temperature and the duration of mixing on the change in viscosity and the ultimate shear stress.Документ Оцінка якості діяльності туристичних підприємств на основі кваліметричного аналізу(2008) Івченко, Любов Олександрівна; Левіт, Ірина Борисівна; Шимкова, Вікторія ЄвгеніївнаУ статті на основі кваліметричного аналізу розраховано узагальнений показник якості діяльності туристичних підприємств. За експертною оцінкою побудовано дерево властивостей, яке включає чинники, що характеризують ефективність туристичної діяльності. Доведено доцільність використання запропонованої методики аналізу якості туристичного обслуговування в туристичному бізнесі для прийняття управлінських рішень. On the basis of the qualimetric analysis the summarize index of the tourist enterprises activity quality is calculated. On the basis of the expert evaluation the tree of property including the factors which characterize the effective of the tourist activity is built. The advisable of using proposal methodic of quality tourist service analysis in tourist business for taking management decision is proved.