Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні підходи до оцінки людського капіталу підприємств харчової промисловості(2010) Лисак, Володимир ЮрійовичВ умовах прискореного розвитку інформаційного суспільства такі активи як: земля, основні засоби, фінансові активи перестають бути основним фактором успішного розвитку виробництва. Головну роль у стабільному розвитку підприємства стає відігравати наявність людського капіталу у зв’язку з цим постає необхідність його виміру. In the conditions of speed-up development of informative society such assets as: earth, basic facilities, financial assets stop to be the basic factor of successful development of production. Leading role in stable development of enterprise becomes to play the presence of human capital the necessity of his measuring gets up in this connection.Документ Особливості формування і розвитку людського капіталу підприємств харчової промисловості(2011) Лисак, Володимир ЮрійовичНа нинішньому етапі спостерігається перехід до постіндустріальної стадії розвитку. Вона характеризується впровадженням інноваційних технологій, в систему формування і розвиту людського капіталу. В умовах науково-технічного прогресу та швидкої зміни знань, необхідно по-іншому сприймати роль людини в процесі виробництва, а також потрібно здійснити пошук шляхів, які би дозволили поліпшити їх використання на підприємствах харчової промисловості. At this stage, there is a shift to post-industrial stage of development. It is characterized by the introduction of innovative technologies in the formation and develop human capital. The scientific and technological progress and rapid changes in knowledge, it is necessary to take a different role of man in the production process, and the need to search for ways that would allow them to improve use in the food industry.